De inschrijvingen voor bijles zijn volop bezig!

Wij zijn een onderwijscentrum gelegen te Gent, Sint Niklaas, Zele en Aalst. We hebben een ruim aanbod om leerlingen van het lager en secundair onderwijs te begeleiden in hun studies.

Welke begeleiding geven we?

Voor het lager onderwijs geven we huistaakbegeleiding en bijles. Twee maal per week 1,5 uur per keer krijgen de leerlingen huiswerkbegeleiding van onze leerkrachten. De tijd die resteert wordt nuttig ingevuld door extra oefeningen te maken als remediëring. Voor een efficiënte remediëring te kunnen realiseren gebruiken we een heen-en-weer-boekje. Dit boekje heeft de leerling altijd bij zich, zodat de leerkracht op school ons gerichte informatie kan bezorgen over de schoolsituatie van de leerling.

Voor het secundair onderwijs geven we specifieke bijles Frans, Nederlands, Engels en wiskunde. De leerstof die de leerlingen op school zien wordt herhaald en belangrijke onderwerpen worden opnieuw uitgelegd. Ook hier is het gebruik van ons heen-en-weer-boekje van groot belang.

Wat voor activiteiten organiseren we?

Voor al onze leerlingen organiseren we zowel educatieve als ontspannende activiteiten. Naast de cognitieve ontwikkeling besteden we met deze activiteiten voldoende aandacht voor de sociale ontwikkeling van onze leerlingen.

Momenteel zijn we volop bezig met de inschrijvingen voor dit schooljaar. Heel wat klasgroepen zijn reeds gevormd en de lessen zijn begonnen. Heeft jouw kind ook nood aan huistaakbegeleiding, vaklessen (Frans – Nederlands-Engels- Wiskunde) of privé lessen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Tot binnenkort!

Team Meridiaan.