GEZOCHT: Leerkrachten voor lager en secundair onderwijs!

We zijn op zoek naar gemotiveerde leerkrachten die een passie hebben voor het onderwijs. Begeleiding geven aan leerlingen van het lager onderwijs of bijles geven aan leerlingen van het secundair onderwijs zijn de uitdagingen die je moet aangaan bij ons!

Leerkracht gezocht 2

Wat verwachten we?

We maken een onderscheid in onze begeleiding:

a) voor het lager onderwijs: je geeft huistaakbegeleiding aan leerlingen van het lager onderwijs in kleine groepjes (van max. 6 leerlingen). Je zorgt ervoor dat de leerlingen op correcte wijze hun taken maken en hun toetsen leren. Je controleert regelmatig de leerlingen en stuurt bij waar dat nodig is. Als de leerlingen klaar zijn met hun huiswerk geef je hen extra oefeningen om hun zwakke punten weg te werken. Hierbij is het heen-en-weer-boekje een onmisbaar hulpmiddel.

b) voor het secundair onderwijs: je geeft specifieke bijles aan leerlingen van het secundair onderwijs. De bijlessen gaan over de vakken: Frans, Nederlands, Engels en wiskunde. Je herhaalt eerst wat de leerlingen die week gezien hebben. Je maakt een soort van samenvatting van hun leerstof zodat ze een overzicht hebben. Daarna maak je de oefeningen die ze in de klas niet gemaakt hebben (eventueel uitbreidingsoefeningen). Daarnaast kan je de leerlingen klassikaal een aantal belangrijke onderwerpen uitleggen (uiteraard met de nodige lesvoorbereiding).

Tijdens de les houden we alles bij, d.w.z.: dat je dagelijks per leerling in een aantal woorden/zinnen noteert wat je samen met de leerling gedaan hebt.

Nu en dan vergaderen we om onze werking te evalueren. Hieraan moet je verplicht deelnemen.

Op activiteiten die we organiseren willen we graag dat je deelneemt, in mate van het mogelijke.

Zie je het zitten om deze uitdaging aan te gaan? Aarzel niet om ons te contacteren.