Deprecated: Function _usort_terms_by_ID is deprecated since version 4.7.0! Use wp_list_sort() instead. in /home/meridiaanvzw/domains/meridiaanvzw.be/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Reigerwandeling – zondag 24/03/2019

Op zondag 24 maart 2019 gaan we naar het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke om een wandeling over reigers bij te wonen. We zouden vertrekken om 11u45 en zijn terug om 16u bij Meridiaan. Uw kind neemt best een lunchpakket mee en gepaste kledij indien het regent.

We gaan het natuurgebied van Moervaart-Zuidlede binnen om de reigerkolonie te zien. Ze klepperen, vliegen, vangen vis en kleine dieren en werden vroeger regelmatig voorgeschoteld op banketten. Ze maken grote nesten die ze ieder jaar herbruiken en leven in kolonies tijdens het broedseizoen. We hebben het hier over de blauwe reiger. Tijdens deze wandeling kom je dit alles en meer te weten over deze mooie dieren.

We zouden graag met de wagen naar het park gaan. Hiervoor hebben we personen nodig die ons begeleiden en vervoeren kunnen. Als u vrij bent, kunt u tegen woensdag 20 maart ons laten weten of u meekan rijden. In vooruit bedankt.

Locatie: start aan het zwembad parking 2.